HTML

Marburg Ekszpedíció

A blog hitelesen próbálja bemutatni 2 erasmus ösztöndíjjal Marburgban tanuló fiatal németországi mindennapjait!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gollam...

2008.11.12. 12:11 DrRaptor

sziasztok Kis Kalózok!

minden körítés nélkül bele is vágnék a közepébe. már csak azért is mert nincs sok időm és azért is mert nem bírom ki, hogy ki ne fejtsek gyorsan 1-2 történést!   
besével felfigyeltünk az egyetem által kínált széles körű sportolási lehetőségkre. el is mentünk vívni, gondoltuk jó lesz... kicsit jó is volt! besét egyből felvették a haladó csoportba, mert ő ügye 6 évig mindenkit megalázott tőrben Vengriában... majd kiderül mennyi maradt a tehetségéből. (kicsit fél mert már 8 éve nem fogott tőrt).
másnap elmentünk falat mászni. összegyűlt egy népes kis csoport, tele lányokkal fiúkkal és mindenki megpróbált felmászni a mászófal tetejére. 5 "pályán" lehetett mászni, bese itt már jóval kisebb ambíciókkal indult ezért egy viszonlag könnyebb falrészt választott, ahol közvetlen bese elött egy kéz nélküli fogyatékos is felmászott a tolókocsiját maga után húzva! no már most bese az első lépéseket még könnyedén vette, de én már lentről éreztem, hogy valami nincs rendjén... nagyobbakat szuszogott, izzadt a szentem és egyre jobban remegett a kacsója. a felénél lefelé nézegetett... a biztosító kötelet tartó edzők egyike meg felfelé, hogy ne butáskodjon már. próbálta ő próbálta, de csak nem ment... aztán elért egy kis falrepedéshez, ahol mint valami kis pocok, végre nyugalmat lelt! a felénél tartott és lentről körülbelül 30 ember figyelte (közben megérkezett a német RTL is) szóval zavarodottan gubbasztott és egyre jobban tudatosult kicsiny koponyájában, hogy ez nem fog menni. a következő sorokat, csak olyanok olvassák el, akik nagyon szeretik vagy nagyon utálják besínnyót: no már most képzeljetek el egy olyan teremtményt vagy inkább kisérletet, amiből egy ordaskurva és gollam utódját tudnánk előállítani... nah!!! ezt a teremtményt nézte minden egyes szempár a marburgi sportegyesület 3as számú falánál!      a történet vége, hogy kijött a medikopter egy-egy-hét és lesegítették. rámnézett könnyes szemmel, majd elrohant!
ja... itt nem csak hülyéskedésről szól az élet! bemegyünk néha előadásokra is... már 10%át értem a dolgoknak! erről ennyit  
belútoltunk egy ingyenes nyelvórát... a fizetőset nem engedhetjük meg magunknak, mert akkor ugye kevesebb sört vehetnénk.

megnéztünk egy hihetetlen ótvar német filmet: Krabat (imdb: 0.00003)

egyszóval a hét és kintlétünk ezen szakasza nyugalomban telt és aztán elromlott MINDEN!
már akkor tudtam, hogy valami nincs rendjén, mikor Amin (marokkói csávó, facebook-on többekközött 1 kiló becsomagolt nyers hasissal látható a szájában) felhívott:
-hi amin, wie gehts?
-hallo fázopó!! bé ágárog bázzni! (gondoltuk ezt tudnia kell magyarul)

az ezt követő dolgok egészen a mai napokig eléggé összefolynak vagy nem egzisztálnak
részt vettünk egy bulin, ahol Sophia születésnapja alkalmából bese egy röpke csóklé csere okán érintkezett egy török csajjal. én egy dél-kóreai lánnyal flörtölgettem... mentségemre mondom: azt hazudták elötte, hogy kazahsztáni transzvesztita  
az 5 littyó pálinkából már semmi sincs (már 2 hete semmi sincs) az utolsó adagot egy nem rég honosított afro-francia csávó nyakalta be... ennek az lett a következménye, hogy elcsaklizta a délkóreai babámat aztán leszaggatta egy lengyel lány lábáról a zokniját és kutyaként viselkedett 2 órán keresztül!
utána megint BULI... a változatosság kedvéért. azt hittem jó lesz, és jó is volt mert a kártyás ivós játék miatt egy orosz és 4 olasz csaj nagyon aranyosan viselkedett...
3 héttel kiutazásunk után (1 héttel ezelött) sor került az első, besével gondosan megtervezett és előkészített, sütésre! FINOM volt!
az elmúlt hétvége legnagyobb durranása a HALLOWEEN party volt, de ezt majd máskor fejtem ki, mert 5 min múlva valami németóránk lesz!

sziaztok K. K.-ok!

bese és ádám

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marburgekszpedicio.blog.hu/api/trackback/id/tr1765041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása