HTML

Marburg Ekszpedíció

A blog hitelesen próbálja bemutatni 2 erasmus ösztöndíjjal Marburgban tanuló fiatal németországi mindennapjait!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Első benyomás!

2008.11.12. 12:08 DrRaptor

nah szóval...

azért hanyagoljuk a netezést, mert még baromira nem tudtunk internetet intézni a koleszba... (ami mellesleg nagyon jó... nagyon tágas, jól felszerelt. hibái, hogy bese és én vagyunk ott közel s távol az egyetlen ária--> értsd: tele van a kolesz mongoloid és dzsihád növendékekkel!!!!!!!!!! jahh bocs nem mind keleti, mivel "marburg a vakok városa", vigyáznod kell a koleszban is, mert bárhol elgázolhat és botjával felnyársalhat egy "nem annyira tökéletesen látó" növendék. (egyébként jó fejek, és néha Dare devilt megközelító ügyességgel ugrálnak villanypóznáról villanypóznára!!!  
város minden képzeletet felülmúlóan gyönyörű... mintha gagyi hollywood díszletek között járkálnánk. 
tegnap voltunk stuttgartba a volkfesten (októberfestféleség)... hát eléggé át kell gondolnunk a dolgokat magyarországon! majd kifejtem késöbb bővebben... elöljáróban csak annyit, hogy életem egyik legnagyobb bulija. szal minden oké. 
csütörtökön besével megnyertünk egy városismereti verseny... ezzel pedig ingyen mozijegyeket ma estére... lehet, hogy a szervezők azt várták volna el, hogy végigjárjuk a várost és becsületesen utánajárunk a sok dátumnak meg hírességnek, ahogy a többi auslander tette.... hát mi nem így tettünk. elmentünk a legközelebbi információs pontra. 10 min alatt kitöltöttük a kérdőívet, aztán elmentünk sörözni, hogy ne legyen nagyon feltűnő a gyorsaságunk    hát méééé nem??? DE!
eddig csak búzasört ittunk és nem mostanában akarunk leszokni róla tekintve, hogy baromi finom és occccó! univ jellegű helyen cirka 260 forint egy korsó!
már az első héten belecsaptunk a internacionális lecsóba, mivel egy lengyel egy cső buzi olasz és egy móki belgával raktak minket össze egy szükségszállásba, amíg megkapjuk a rendes szobát. utána 4 amerikai csávóval ismerkedtünk, meg akik közül 2 büszkébb a magyarságára mint Szálasi---> (egyiknek az ajkára van tetoválva, hogy "magyar"! meghívtak minket egy magyarestre, ahol főztek nekünk csikönpáprikászt!  fasza volt!

most eléggé meg vagyunk fázva tekintve, hogy tegnap stuttgartból haza felé mainzban és heidelberben egy hideg padon eldőlve vártunk egy-egy órát az átszállásra! (na az nem volt oly jó)

ami hiányzik:
-ti
-hát köbö ennyi   de TI nagyon!

megpróbálunk netet szerválni a szobába, de nem tudom mikor lesz kész!
addig is mindenkit puszilunk!
reméljük mindenki nagyon jól van!
végezetül 1-2 közelmúltban elhangzott párbeszéd lefordítva:

(menzán)
-hallo!
-hallo!
-nem tudod honnan lehet u-cardot váltani?
-de... az első emelten a bejáratnál.
-oké... köszi
-de ha nincs még u-cardotok, akkor hogyan fizettetek a kajáért!
-készpénzzel...
-tudtommal az lehetetlen!
-eddig az is volt, de aztán meggyőztük a nénit a pénztárnál, hogy nem az!
-aha... honnan jöttetek?
-magyarországról.

(vonaton rövid beszélgetés után)
-jól beszélsz németül!
-ááá...  dehogyis
-tudom, csak vicceltem.

(kolesz konyhában, miután 4 palesztín 25x meghallgatta a mortal kombat főcímdalát)
-te bazmeg bese... én ezt nem bírom!  
-én is mindjárt kifakadok baszki!
-ne csináld, mert szarrá robbantanak minket!
-ok,... most úgyis vége... lehet mást raknak be...
26x-ra is a rohadt szemét mortal kombat... bese könnyes szemmel kitekint az ablakon én pedig prüszkölöm a fizet a mosogatóba!

puszilunk mindenkit!
Tschüss!
bese--> in Deutschland: béze és ádám

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marburgekszpedicio.blog.hu/api/trackback/id/tr69765031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása